Home Organisatie Commissies
Afdrukken
Commissies
De GKH kent 4 vaste commissies, waarvan de taken hieronder kort worden toegelicht. Hieronder zijn tevens de namen van de leden en coordinatoren van de verschillende commissies te vinden, alsmede de functies die zij binnen de GKH organisatie vervullen. 
 
Technische Commissie (TC):
De Technische Commissie (TC) is belast met technische zaken binnen de Goju-kai Karate-do Holland (GKH). De commissie informeert en adviseert het bestuur van de GKH en de dojo-instructors over technische zaken, organiseert en examineert GKH/IKGA Dan examens binnen de GKH en is verantwoordelijk voor het opstellen van exameneisen. De Branch Chief is altijd lid van de TC en benoemt nieuwe leden om zitting te nemen in deze commissie. 
Pasfoto_Jan_vd_Dries
Kyoshi Jan van den Dries (7e dan)
Voorzitter van TC. Daarnaast Shibucho/Director van de Goju-kai Karate-do Holland, lid van het European IKGA Advisory Board en de Europese Examencommissie, Penningmeester van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur. Tevens dojo-instructor van karateschool Goshinkan.
Pasfoto_Erik_Bruinhof
Shihan Erik Bruinhof  (5e dan)
Lid van de TC. Tevens dojo-instructor van Goju-kai Karate-do Middelharnis en coordinator PR commissie. Traint Goju-kai Karate-do sinds 1982. In het dagelijks leven hoofdprojectleider bij Bogaerds architecten.  
Mario Gommel
Shihan Mario Gommel  (5e dan)
Lid van de TC. Tevens dojo-instructor van Goju-kai Karate-do Emmen. Traint Goju-kai Karate-do vanaf zijn 12e jaar.
John
Jokyo John van Dam  (4e dan)
Lid van de TC sinds november 2009. Tevens dojo-instructor van Goju-kai Karate-do Cromstrijen. Traint Goju-kai Karate-do sinds 1983 bij Kyoshi Jan van den Dries. Heeft een leidinggevende functie bij de politie in Rotterdam. Daarnaast een coachingsbureau gestart; “Ai Ikukan Coaching”. Dat staat voor “groei door toewijding”. Hij werkt daarin als personal- en teamcoach.
 
Evenementen Commissie:
De Evenementen Commissie houdt zich bezig met de organisatie van GKH evenementen, zoals (technische) stages, trainingsweekenden, demonstraties en feesten.   
Pasfoto_Nicole_Luitwieler
Jokyo Nicole van den Dries (5e dan) 
Coordinator van de Evenementencommissie. Daarnaast algemeen lid van het bestuur van de Gojukai Karatedo Holland en lesgever binnen karateschool Goshinkan.
Elsa2
Elsa den Breejen (1e dan) 
Sinds 2013 actief als lid van de evenementencommissie. Tevens dojo-instructor van Gojukai Karatedo Zierikzee. 
 
Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC):
De wedstrijd organisatie commissie (WOC) is belast met de organisatie van toernooien binnen de Goju-kai Karate-do Holland (GKH).   
Pasfoto_CKraal
Shidoin Casper Kraal  (3e dan) 
Coordinator van het WOC sinds 1995. Traint sinds 1990 Goju-kai Karate-do in de karatescholen Goshinkan en Goju-kai Karate-do Middelharnis. Tevens assistent-dojoinstructor binnen de dojo Goju-kai Karate-do Middelharnis en scheidsrechter binnen de GKH organisatie.
Pasfoto_Rob_vd_Pluijm
Rob van der Pluym (1e dan) 
Lid van de WOC.
 
PR & Communicatie

Chantal
Chantal Straver (1e dan) 
Coordinator PR & Communicatie
Pasfoto_Corien
Corien Luitwieler (2e dan) 
Grafische vormgeving