Home Organisatie Bestuur
Afdrukken

Bestuur Goju-kai Karate-do Holland

Het GKH bestuur is belast met het vastleggen van beleid en erop toezien dat het beleid gevolgd wordt. Tenminste 1 keer per jaar organiseert het bestuur een overleg van dojo-instructors. Indien wenselijk kan het bestuur een beleidsbeslissing delegeren naar het overleg van dojo-instructors of naar de Shibucho. 

Het GKH bestuur bestaat momenteel uit 5 personen. Hieronder zijn de namen van de bestuursleden te vinden, alsmede de functies die zij binnen het bestuur en GKH/IKGA organisatie vervullen. 

Pasfoto_Jan_vd_Dries

Kyoshi Jan van den Dries (7e dan)

Shibucho/Director van de Goju-kai Karate-do Holland, lid van het European IKGA Advisory Board en de Europese Examencommissie, Penningmeester van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur. Tevens dojo-instructor van karateschool Goshinkan.

Pasfoto_Peter_Jiscoot

Peter Jiscoot (1e dan)

Voorzitter van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur sinds mei 2010. Lid van karateschool Gojukai Karatedo Cromstrijen vanaf 2004.

Pasfoto_Rob_vd_Pluijm

Rob van der Pluijm (1e dan)

Secretaris van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur. Traint Goju-kai Karate-do binnen karateschool Goshinkan. Tevens lid van de WOC. 

 

Pasfoto_Nicole_Luitwieler

Jokyo Nicole-Marie van den Dries  (5e dan)

Algemeen lid van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur vanaf 2006. Traint Goju-kai Karate-do sinds 1985. Daarnaast lesgever binnen karateschool Goshinkan en actief als GKH scheidsrechter (kata/kumite). Opgeleid tot hulpverlener/pedagoog en middels een eigen bedrijf zet zij zich in voor leerlingen in het speciaal onderwijs.  

Pasfoto_Mark_van_Diem

Jokyo Mark van Diem  (5e dan)

Algemeen lid van het Goju-kai Karate-do Holland bestuur vanaf 2006. Traint sinds 25 jaar Goju-kai Karate-do. Tevens dojo-instructor van karateschool Kenshin en GKH scheidsrechter (kata/kumite). Opleiding master Experimentele Psychologie aan de UvT. Dagelijks werk systeembeheerder op de UvT.