8 november 2010

Programma Goshinkan Feest!

Dit jaar bestaat Goshinkan maar liefst 35 jaar. Een heuglijk feit dat we graag vieren. Daarbij is het alweer het laatste jaar dat we als karateschool deelnemen aan het project Tijd voor Vechtsport (TVV). Ook de afsluiting van dit succesvolle project verdient volgens ons extra aandacht. Beide thema’s staan centraal op het feest van zaterdag 11 december.

Middagprogramma

In de middag wordt een speciaal programma voor jeugd (t/m 14 jaar) gedraaid.

Het programma vindt plaats van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur in de grote zaal in de Lindenhoeve te Oud-Beijerland (Steenenstraat 24). Alle GKH jeugdleden (t/m 14 jaar) zijn deze middag van harte welkom met ouders/verzorgers, opa’s/oma’s etc. Daarbij mag ieder jeugdlid een vriendje of vriendinnetje (of broer/zus) meenemen om aan het programma deel te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens het middagprogramma worden diverse workshops aangeboden, zoals de kunst van het kalligraferen en het maken van een vechtsportfilm. Deze film wordt op het einde van de middag opgenomen en vertoond aan het aanwezige publiek en afgespeeld tijdens het avondfeest.

Aangeraden wordt om deze dag makkelijk zittende kleding te dragen (hoeft niet perse een karatepak te zijn).

Avondprogramma

Vanaf 20.00 uur  ’s avonds zijn alle Goshinkan seniorleden (met partner) en GKH (assistent)dojo-instructors van harte welkom in Japans cultureel centrum Shofukan (www.shofukan.nl) te Rotterdam. Tijdens deze avond willen we onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Het betreft leden die zich de afgelopen jaren op vrijwillige basis hebben ingezet voor de karateschool. We hopen dus van harte dat zij deze avond aanwezig zijn!

Tussen 20.00 uur en 20.30 uur wordt men welkom geheten met koffie/thee/fris en gebak. Om 20.30 uur start het officiële gedeelte en vanaf 21.30 uur is er een informeel samenzijn. Om 23.00 uur is de afsluiting van het feest.  

LET OP! In de dojo van Shofukan mogen geen schoenen worden gedragen (wel in de rest van het gebouw). Eventueel kunt u zelf slippers meenemen.