21 september 2010

Groot feest in karateschool Goshinkan! 

Het is groot feest op zaterdag 11 december in karateschool Goshinkan!
Dit jaar bestaat Goshinkan maar liefst 35 jaar. Een heuglijk feit dat we graag willen vieren met onze leden. Daarbij  is het alweer het laatste jaar dat we als karateschool deelnemen aan het project Tijd voor Vechtsport (TVV). Ook de afsluiting van dit succesvolle project verdient volgens ons extra aandacht. Beide thema’s staan centraal op het feest op zaterdag 11 december. 

Wat kunt u deze dag verwachten?

  • In de middag wordt een speciaal programma voor de jeugd gedraaid.
  • Vanaf 20.00 uur ’s avonds is men welkom in  Japans Cultureel Centrum Shofukan te Rotterdam www.shofukan.nl  voor een gezellig samenzijn en diverse activiteiten. Partners van seniorleden en ex-leden zijn deze avond eveneens van harte welkom. Tijdens deze avond willen we onze vrijwilligers extra in het zonnetje zetten. Het betreft leden die zich de afgelopen jaren op vrijwillige basis hebben ingezet voor de karateschool (o.a. tijdens wedstrijden, open dagen, stages etc.). We hopen dus van harte dat zij deze avond aanwezig zijn! 

Meer informatie m.b.t. deze dag volgt via e-mail en website. 

Verder nog het verzoek; mocht u in het bezit zijn van video / DVD materiaal of bijzondere (liefst oudere) foto’s van de afgelopen 35 jaar Goshinkan, dan willen wij u vragen om deze (liefst digitaal indien mogelijk) naar ons toe te zenden via de mail ( goshinkan@planet.nl ) of af te geven tijdens de lessen. 

Zet de datum zaterdag 11 december alvast in uw agenda, zodat u het feest niet hoeft te missen!