26 september 2012

 

IKGA Europese seminar 2013

Volgend jaar hebben we de eer de Europese Gasshuku, van 20 tot 25 juli 2013, in Nederland te organiseren. Een heel bijzondere aangelegenheid.

We worden vereerd met het bezoek en krijgen les van Saiko Shihan Goshi Yamaguchi Hanshi uit Japan, Hanshi Ingo de Jong en veel andere Shihan uit Europa. Een week lang trainen honderden karateka’s uit heel Europa zij aan zij en leren we vooral heel veel van elkaar.

Een Europees seminar in eigen land betekent een lage drempel voor onze eigen karateka’s om een enorme ervaring op te doen. Bovendien wordt de Europese Gasshuku 2013 georganiseerd in een vakantiepark waar deelnemende karateka’s met het hele gezin kunnen verblijven. De stage is zo extra aantrekkelijk voor jeugd, voor wie we de hele week een speciaal programma verzorgen.

In onderstaande brochure (klik op link) vindt u meer informatie over de week en het verblijf. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 januari 2013 bij de dojo-instructor.

Brochure Gasshuku 2013NED

Een Europees seminar in eigen land: we hopen dat zoveel mogelijk Goshinkan-leden deze ervaring met beide handen aan zullen grijpen.

Ten slotte: een Europese seminar vereist een enorme organisatie, zowel vooraf, als tijdens de week zelf. Mocht u (seniorlid, ouders/verzorgers van jeugdleden) ergens vrijwillig een handje willen helpen, horen we het natuurlijk graag.